Volg Pastoor René Pisters:

Bezoekers vandaag

Unieke
Bezoekers
Powered By Google Analytics

Processie en Parochiefeest

Simpelveld

Processie-routes Simpelveld:

Oude Molen 2019 (nieuwe route)
Kerk – Panneslagerstraat – Dr. Poelsplein –  Grachtstraat (rustaltaar) Jamarstraat – Zaunbrechersstraat – Oversteek Sint Remigiusstraat – Clara Feystraat – (rustaltaar) Houbiersstraat – Stampstraat – Hennebergweg – Afsluiting en Bronkfès bij de Oude Molen (i.s.m. buurt Oude Molen).

Huls 2020 (route o.v.b.)
Kerk – Panneslagerstraat – Dr.Poelsplein (rustaltaar) – Pleistraat – Oude Molsbergerweg – Molsberg (rustaltaar) – Bouwerweg – Afsluiting en Bronkfès op de Huls.

Bosschenhuizen 2021 (route o.v.b.)
Kerk – Panneslagerstraat – Stampstraat (rustaltaar) – Bosschenhuizerweg – Afsluiting en Bronkfès bij H.Hartkapel Bosschenhuizen (i.s.m. buurtvereniging Bosschenhuizen).

Rode Put 2022 (route o.v.b.)
Kerk – Vroenhofstraat – Kloosterstraat – Puntelstraat (rustaltaar) – P. Damiaanstraat – Rodeput (rustaltaar bij kapel) – Rodeput – Kloosterstraat – Afsluiting en Bronkfès op parkeerplaats Rode Beuk.

Oude Molen 2023 (route o.v.b.)
Kerk – Irmstraat – St. Nicolaasstraat (rustaltaar) – Oude Molenstraat – Afsluiting en Bronkfès bij de Oude Molen (i.s.m. buurt Oude Molen).

Ubachsberg

Processie-routes Ubachsberg:

Route 2019:
Mingersborg: Kerkstraat, Bernardusplein, Jozefstraat, Mingersborgerweg, rustpunt Kapel Mingersborg, dan retour Mingersborgerweg, Vloedgraaf, rustaltaar splitsing Minnegardsweg, dan retour naar Kerkstraat, ontbinding bij de kerk

Route 2020:
Binnenring: Kerkstraat, Dirkstraat, Landsruwe, Hunsstraat, rustaltaar Mariabeeld, Hunsstraat vervolgen, Vrenkeweg rustaltaar, Bostenstraat, Grispenstaat, Bostenstraat, Dirkstraat, Kerkstraat, ontbinding bij de kerk

Route 2021:
Colmont: Kerkstraat, in gen Anker, Colmonterweg, rustaltaar Kapel Colmont, keerpunt Borghans, retour Colmonterweg, Pingerstraat, rustaltaar kapel, Oude Schoolstraat, Kerkstraat, ontbinding bij de kerk

Route 2022:
Buitenring: Kerkstraat, Jozefstraat, Mingersborgerweg, kruising Hunsstraat rustaltaar, via Hunsstraat naar Landsruwe, Widdershovenstraat, van Mulkenplein, Vrenkeweg, Oude Schoolstraat, rustaltaar kapel, Kerkstraat, ontbinding bij de kerk

Route 2023:
Kleine Heide: Kerkstraat , Hunsstraat, Dalstraat, rustaltaar splitsing Scheepersweg, dan Wijnstraat rustaltaar aldaar, dan terug via Wijnstraat, Kerkstraat, ontbinding bij de kerk

Bocholtz

In Bocholtz wordt er nog 1 processie gehouden op Sacramentszondag.

Processie-routes Bocholtz:

2019 via Overhuizen
Past. Neujeanstraat – dr. Nolensstraat – Min. Ruysstraat – Overhuizenstraat – Paumstraat –Emmastraat – Julianastraat – Past. Neujeanstraat – Afsluiting pastorietuin.

2020 via Heiweg
Pastoor Neujeanstraat – Dr. Nolensstraat – Heiweg (rustaltaar) – Kerkeveld – Groeneweg – Kasteel/Hoeve de Bongerd (rustaltaar) – Schoolstraat – Pastoor Neujeanstraat – Afsluiting pastorietuin.

2021 via Overhuizen

2022 via Heiweg