Volg Pastoor René Pisters:


Bezoekers vandaag


114
Unieke
Bezoekers
Powered By Google Analytics

The Passion

The Passion Simpelveld: We tellen af !

Het aftellen is begonnen, want over welgeteld drie maanden maken wij ons op voor een geweldig en bijzonder evenement, namelijk “The Passion Simpelveld”, dat wordt gehouden in het kader van het 25-jarig priesterjubileum van Pastoor Pisters. Bij dit project zijn de parochies Simpelveld, Ubachsberg en Bocholtz betrokken.

Met Pasen 2017, toen het idee werd geboren, konden we ons nauwelijks voorstellen dat wij nu al in dit vergevorderde stadium zouden verke

ren. Er wordt namelijk al druk gerepeteerd, de muziek wordt ingestudeerd, alle benodigdheden voor de locatie (rondom de kerk) worden geregeld en er worden sponsors geworven. Al met al een hele operatie waar heel wat bij komt kijken. Daarom is ook een enthousiaste groep vrijwilligers op de achtergrond bezig om alles in goeden banen te leiden, zodat de bezoekers in september een wervelende voorstelling te zien krijgen! Natuurlijk is er nog een weg te gaan, maar kan er veel hoop en motivatie geput worden uit de huidige stand van zaken.

Verder is het ook niet onbelangrijk om te vermelden dat een evenement van dit formaat ook de nodige kosten met zich meebrengt.

Zodoende zijn wij al druk bezig met het werven van donateurs en sponsoren om de gemaakte kosten te kunnen dekken. En al een groot aantal bedrijven en particulieren hebben hun (financiële) steun toegezegd. Natuurlijk is het nog steeds mogelijk om vrijblijvend informatie op te vragen over de mogelijkheden rondom donaties en sponsoring. Dit kan door een mail te sturen naar rutgervandinther@telfort.nl. Wij zullen de geïnteresseerden dan een sponsorbrief laten toekomen waarin alle mogelijkheden staan beschreven.

Kortom, wij zijn al heel goed op weg, maar hebben ook nog flink wat werk te verzetten. Het belangrijkste is dat wij op schema liggen. Wij als organisatie hebben er ook enorm veel zin in en hopen dat de bezoekers op 15, 16, 21, 22 en 23 september (aanvang 20.00 uur op het plein voor de Remgiuskerk) dan ook een geweldig spektakelstuk te zien krijgen! De kaartverkoop start in de maand augustus. Via verschillende media zullen we u binnenkort hierover informeren.

 THE PASSION   Simpelveld

15,16,21,22 en 23 september

www.facebook.com/thepassionsimpelveld