Volg Pastoor René Pisters:


Bezoekers vandaag


128
Unieke
Bezoekers
Powered By Google Analytics

The Passion

Voor het meest actuele nieuws: volg Pastoor René Pisters op Facebook. Voor het laatste nieuws over The Passion kunt u terecht op de Facebook pagina van The Passion.


The Passion Simpelveld

Het idee van The Passion begint vorm te krijgen. Een enthousiast comité heeft er de schouders onder gezet en is aan de slag gegaan. Erik Derikx is bereid gevonden om het passiespel te regisseren.

Door een oproep in de parochies Simpelveld, Ubachsberg en Bocholtz zijn mensen enthousiast gemaakt om zich aan te melden voor deelname aan dit spektaculair evenement.

Mocht u dat nog niet gedaan hebben, dan kunt u zich nog steeds aanmelden.
Dit kan bv als speler, koorlid, muzikant, danser, figurant, podiumbouwer,
grimeur enz. maar natuurlijk ook als sponsor of ambassadeur.
Opgeven kunt u zich, liefst zo spoedig mogelijk, via de mail thepassionsimpelveld@gmail.com of via facebook en instagrampagina.
Wij hopen natuurlijk dat zich veel mensen zullen aanmelden, zodat wij er een onvergetelijk 25-jarig priesterjubileum voor onze pastoor van kunnen maken.

De data van de uitvoeringen zijn vastgelegd en wel op 15,16, 22 en 23 september 2018.

De eerste bijeenkomsten voor belangstellende spelers en zangers zijn inmiddels geweest: deze zijn heel goed bevallen en men kijkt uit naar de volgende sessie. Daarnaast is de regisseur al volop bezig met de audities voor de hoofdrolspelers.

Wordt vervolgd.